Alcoià – Real Madrid

Alcoià – Real Madrid

La gran notícia d’aquesta setmana és el que va passar ahir, el Madrid eliminat de Copa del Rei per un segona B! L’Alcoià va eliminar al Madrid de la Copa del Rei amb gols de José Solbes i Juan Vidal i amb un jugador menys. El partit va acabar 2-1.

 

El Madrid va jugar amb un onze ple de jugadors no habituals i es va notar molt que Zidane quasi mai utilitza les rotacions. Si mai utilitzes rotacions, no pots demanar-li a jugadors com Marcelo, Odriozola o Isco que juguin el seu millor futbol, quan fa molt que no juguen un partit. També m’agradaria destacar el cas Ødegaard que no va jugar a un partit on haurien de jugar els jugadors com ell per poder gaudir de més minuts i sembla que se n’anirà cedit a algun equip a causa d’una baralla amb l’entrenador francès del Madrid Zinedine Zidane a la Supercopa d’Espanya.

 

El partit era un d’aquells partits trampa dels que estem veient molt en aquesta Copa del Rei i on semblava que el Madrid havia de guanyar tant sí com no. Però és un partit enganyós perquè han de viatjar a València en aquest cas, entre setmana, amb la nevada de Madrid i jugar en un camp molt petit i on els jugadors de primera no estan acostumats a jugar. A més contra un equip que no té res a perdre, que té públic animant a l’estadi i que no té cap problema en quedar-se enrere i si cal penjar-se del pal.

 

Tot i això, el Madrid és un equip molt superior i hauria de guanyar, però després d’estar dominant tot el partit i trobar-se amb un gol d’Éder Militão just abans que s’acabés la primera part, l’equip d’Alcoià es va animar i van començar a avisar del que podia passar. El Madrid es va relaxar, ja que l’Alcoià és un equip molt inferior i pel resultat a favor i al minut 81 va arribar el gol de José Solbes.

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial