Crítica PRISON BREAK

Crítica PRISON BREAK

Fa uns anys, concretament l’any 2005, en Paul Scheuring va fer una sèrie molt coneguda que es diu Prison Break, va ser llançada el 29 d’agost, actualment, hi ha adolescents i adults que la veuen, perquè és addictiva i molt entretinguda.

 

Aquesta sèrie, de cinc temporades, es basa en la història d’en Michael Scofield, un home que prepara un pla per rescatar el seu germà, en Lincoln Burrows. Michael entra a la presó “Fox River”, una penitenciària de màxima seguretat a prop de Chicago, per treure el seu germà gran de la presó, ja que ha sigut acusat d’un fals assassinat al germà de la vicepresidenta. Actuen moltes actrius i molts actors com; Dominic Purcell, Sarah Wayne, Amaury Nolasco, Paul Adelstein i Leon Russom.

 

Considero que la sèrie és una de les millors que he vist durant bastant temps, ja que és antiga i no té la mateixa qualitat d’una d’aquest any. El que més m’agrada és la intel·ligència i la manera de pensar del protagonista, sempre et sorprèn amb els seus trucs i les seves habilitats. Tots els personatges són impressionants. Estic enganxadíssima encara que només em queda una temporada per acabar-la, també estic trista d’estar a punt d’arribar al final de la història. Alguns personatges sempre els recordaré perquè m’han semblat únics, els he agafat afecte i els aprecio molt.

 

La veritat és que m’hagués encantat que fessin més temporades, mai m’ha agradat tant una sèrie, suposo que a la majoria ens ha passat amb alguna de les que hem vist durant la nostra vida. Per tant, com a espectadora de Prison Break , us la recomano moltíssim, i encara més si us agraden les sèries de drama, acció i suspens.

Norah Gelabert

 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial