Tiny Pretty Thing

Tiny Pretty Thing

Tiny Pretty Thing o Delicadas y Crueles és una sèrie original de Netflix amb un alt percentatge d’espectadors que van quedar petrificats en veure-la.

 

La sèrie va ser creada per Michael MacLennan i va ser publicada el dia 14 de desembre del 2020. Conté deu episodis amb una durada de 60 minuts cadascun, més o menys. Les protagonistes d’aquesta sèrie no són gaire conegudes, sobretot fora dels Estats Units, però això no ha sigut un obstacle per atrapar el públic, la majoria,  jove.

La sèrie ens explica la història d’una acadèmia de ballet important de Chicago, tot gira al voltant d’una alumna estrella que és víctima d’un sabotatge. A partir de la seva baixa, entra una alumna nova, i allà es troba un món de traïcions, mentides y, sobretot, molta competència.

A part de tractar els temes que es troben les professionals del ballet dia a dia, ens parlen de temes com per exemple la violació o la toxicitat dins de l’amor. No només es centren en el ballet, també s’obren a diferents móns. 

 

 

En conclusió, Tiny Pretty Thing és una sèrie que jo recomanaria, i no només a  fans del ballet, sinó que també inclouria a qualsevol persona que li agradi la intriga i la passió

Laia Gutiérrez

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial