DRIVER’S LICENCE

DRIVER’S LICENCE

DRIVER’S LICENCE

 

 https://www.youtube.com/watch?v=ZmDBbnmKpqQ  

El passat 7 de gener la jove cantant Olivia Rodrigo va treure nou single anomenat “driver’s licence”. Ha tingut molt de rebombori per totes les xarxes socials perquè es s’associa la lletra amb la seva relació amb el també cantant Joshua Bassett, amb qui

es van conèixer rodant la sèrie “HIgh School Musical the serie”.

 

La cançó tracta d’un amor no correspost. La teoria que s’està viralitzant per les xarxes és que ell li va prometre a ella que l’esperaria a quan fos major d’edat, però que ell no va complir aquesta promesa i ara manté una relació amb la cantant i actriu Sabrina Carpenter, coneguda per fer diverses aparicions dins el món de Disney.

 

Dies després, el cantant Joshua Bassett va treure la cançó anomenada “lie lie lie” traduït al català, “mentida mentida mentida”. Quan va sortir, molta gent i fans que havien seguit la història de l’Olivia prèviament, van pensar que era una cançó amb “resposta” d’ell a ella. Però investigant vam descobrir que aquesta cançó havia estat escrita feia tres anys, i que per tant era molt complicat que pogués anar destinada a ella. Altres fonts també remarquen que va destinada a un examic seu, el qual el va trair anys enrere. 

Tot i així podem veure que en el seu videoclip hi ha moltes coincidències i similituds i això el que ens fa dubtar en alguns aspectes. 

 

Relacions amb “la relació” dins i fora del videoclip Drivers License: 

  • En els dos videoclips apareix com a element principal un cotxe, aquest els uneix, ja que en Joshua va ensenyar a l’Olivia a conduir.
  • El videoclip té moltes coincidències, com per exemple; els plans i la llum utilitzada.
  • En el videoclip de “Lie lie lie” podem observar a una noia rossa amb les mateixes característiques físiques que la Sabrina Carpenter d’esquenes. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=6RYMCWAb5Wc 

Skin: 

La cançó d’Skin publicada el dia 22 de desembre de Sabrina Carpenter, és una mena de resposta que ha decidit passar a cançó per l’Olivia Rodrigo (cantautora de Driver’s Licence). Aquesta diu que si les coses haguessin sigut diferents, potser ara podrien ser amigues. També ens diu que ara és el seu torn d’explicar la història des del seu punt de vista, i que no deixarà que l’afecti si ella no ho permet. També fa referència a una paraula clau de la cançó Drivers Licence en la que diu que “probablement ara ell estigui amb aquella noia rossa”, i contesta que deu haver dit rossa perquè no tingui cap més paraula que rimi. Una altra frase interessant és “And I’m not asking you to let it go” referint-se a la suposada actual parella de la Sabrina, en Joshua.

Serà el que diu a la cançó cert….

 

Nosaltres com a oients creiem que tota aquesta història és una estratègia de màrqueting de la productora. Ens basem en el fet que a ningú li agrada exposar la seva intimitat d’aquesta manera, però, si això fa que siguis la persona més escoltada per totes les plataformes digitals, sí. Tot i així, nosaltres no tenim la certesa sobre aquestes afirmacions… Algú la té?

 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial