El Senyor dels Anells (2001-2003) ✦✦✦✦✦✦

El Senyor dels Anells (2001-2003) ✦✦✦✦✦✦

Amb el confinament, molta gent s’ha endinsat en el món de les pel·lícules i sèries, fent així que la gent ja no sàpiga què veure a la televisió, però tranquils que jo ara us donaré una solució per aquest problema, ensenyant-vos una de les millors sagues de pel·lícules d’aquest segle.

Tot i que és molt coneguda, molta gent no sap que existeix, és per això que ara us ensenyaré una de les millors sagues de ciència ficció, acció i aventures. Es diu El Senyor dels Anells, en les diferents pel·lícules ens acompanyen quatre hòbbits (persones més petites que els humans), que tenen una missió, destruir un anell per eliminar el mal. Aquestes pel·lícules es situen en la Terra Mitjana, un lloc on governa el , però està amenaçat per un mal molt poderós comandat per Sauron i el seu exèrcit d’orcs. 

 

En l’aventura dels nostres amics hòbbits, han de viatjar per tots els indrets de la Terra Mitjana fins arribar al volcà per destruir l’anell i Sauron; passar moltes aventures amb la seva comunitat i els seus amics, però també s’hauran d’enfrontar a tots els temors i obstacles que els posarà Sauron per arruinar la seva missió.

 

 Durant tota la saga es van trobant ens diversos, hòbbits, elfs, orcs, humans, homes llop, nans i mags entre d’altres éssers fascinants. La seva tercera pel·lícula i última, El retorn del rei, va ser guardonada amb onze Oscars, una de les més premiades.

 

Si l’has vist i t’ha encantat, et recomano veure El hòbbit, una saga de també tres pel·lícules basades en la novel·la de J.R. Tolkien que ha donat nom a la saga. La història transcorre uns anys abans que la d’El Senyor dels Anells a la Terra Mitjana. 

 

Així doncs, espero que us hagi ajudat a trobar alguna cosa nova per veure i que us hagi agradat. Visca la comunitat!

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial