Nike Shoes

Nike Shoes

  1. Air jordan Mid chicago

Air jordan, especificament les Air Jordan 1 Mid Chicago, és un tipus de vamba amb molts estils i colors.  A mi personalment les que més m’agraden són aquestes, ja que són molt còmodes i dins de la streetwear del món del calçat no són les més cares. Normalment ronden els 120-150€. És bastant complex aconseguir-les ja que no hi ha gaires unitats.

Donen un toc elegant i a la vegada bonic, ja que tampoc és gaire difícil combinar-les amb la teva roba.

  1. Air Force 1

És un model molt clàssic però segueixen sent de les millors, amb un estil senzill però molt fi, les més senzilles són blanques i negres, però n’hi ha de molts tipus i colors. L’únic desavantatge és que si no es cuiden gaire es poden embrutar, encara que n’hi ha de molts colors, només n’hi ha de 2 tipus, les sabates “altes” (high) o les baixes” (low).

I és que, encara que les primeres que vam veure van ser al món del bàsquet, són unes “sneakers” que han anat molt més enllà, estenent-se a tots els àmbits.

El seu preu varia entre els 80-120€.

Low High

  1. Blazer mid ‘77

Aquestes sabates Nike, són un estil més diferent, ja que no són les  clàssiques, tenen un estil molt elegant i són més fàcils de combinar amb el teu outfit. Aprofiten el look clàssic de Nike Basketball amb un acabat vintage a la mitja sola, perquè sembli que les has tingut anys guardades. Tenen la part superior de pell i material sintètic per a una subjecció còmoda.

Com les anteriors sabates, poden tenir molts colors, però aquestes en concret només tenen un estil. El seu preu pot variar entre els 80-150€.

En conclusió, aquestes tres sabates en relació qualitat-preu són molt rentables, a part de les Air force 1, la resta no són gaire corrents.

Si en voleu saber més sobre sabates, seguiu-nos perquè publicarem articles setmanalment. 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial