“Review” Vladimir Coufal

“Review” Vladimir Coufal

Hola, bon dia lectors i lectores, avui tinc l’honor de presentar-vos una “review“(revisió) d’un jugador molt especial, Vladimir Coufal.

Vladimir Coufal és un lateral dret de 28 anys, procedent de la República Txeca. Mesura 1,79 metres i té una bona complexió física. Tècnicament és bastant limitat, però quan parlem de l’altre aspecte del joc, la defensa, és molt millor. Les seves especialitats són les entrades i les centrades. Coufal, ha contribuït amb tres gols aquesta temporada, ha fet tres assistències, finalitzades per Michail Antonio i Tomas Soucek. Està destacant com a assistent, en sis temporades al Slovan Liberec de Txèquia en va fer vuit. Aquesta temporada ha jugat quinze jornades de disset.

La seva carrera futbolística com a professional va començar l’any 2010 amb l’Ostrava. Ell ha estat en diversos equips, l’anteriorment citat Ostrava, el FC HlucinSFC Opava, Slovan Liberec, Slavia Praga i West Ham United.

Ara us parlaré de la seva etapa al West Ham. Ell va arribar al club el 2 d’octubre del 2020 per 6 milions. Un dels factors que va ajudar al fitxatge de Coufal va ser que Tomas Soucek procedia del mateix equip i país que ell. El fitxatge de Soucek és tot un èxit, està rendint a un nivell espectacular i per això estant confiant molt en ell.

Esperem que Coufal segueixi una carrera ascendent, i que tingui un futur brillant com a futbolista.

 

Fet per Àlex Franco i Maurici Lopez

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial