Arriba el carnestoltes

Arriba el carnestoltes

Aquest mateix divendres el rei Carnestoltes ha vingut amb les seves acompanyants a explicar-nos les consignes per la setmana que ve. També ens han sorprès entrant a l’aula de cop amb la cançó “carnaval carnaval” a tot drap i un ball.

Ens han explicat el que haurem de portar cada dia. Per començar, el dilluns amb pijama. Dimarts de les diferents dècades, cadascú el que ell/a prefereixi. Dimecres haurem de portar algun complement de hawaians/es i “cowboys”. Dijous imitant algun professor o  professora i per finalitzar, divendres cada curs d’un color, 1r de negre, 2n de blau, 3r de gris i 4rt de blanc.

 

Aquí teniu el cartell de les consignes

Roc, Otger i Lola.

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial