C. TANGANA – UNA MERAVELLA AUDIOVISUAL

C. TANGANA – UNA MERAVELLA AUDIOVISUAL

Nascut el 16 de juliol de 1990, Antón Álvarez, més conegut com C.Tangana, és una de les influències a nivell musical més grans d’Espanya. Últimament ha estat trencant alguns récords musicals amb un dels seus últims senzills, (Tú Me Dejaste De Querer) fent que sigui la cançó més escoltada en 24h d’Spotify España amb 1,6 milions de reproduccions.

 

C.Tangana no només té bones cançons, sinó que també té molt bones obres d’art. Els seus videoclips són una meravella, en què el clàssic i el contemporani s’ajuntin donant pas a un vídeo exquisit com el del Comerte Entera

 

Álvaro Santos Bacana, creador de la productora Little Spain, és el director dels videoclips de C.Tangana. És un dels culpables que cada videoclip sigui un èxit, la seva manera de tractar les èpoques dels 60’s i 70’s per després portar-les al present es única.

 

En una de les seves últimes cançons, més concretament Demasiadas Mujeres, al final podem escoltar un remake de la mítica cançó Campanera de Joselito, que ens recorda a la pel·lícula de Manolito Gafotas.

 

En conclusió, us convido a escoltar a C.Tangana, cantant del present que amb les seves cançons ens trasllada a les a unes glorioses èpoques musicals.

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial