Dimata, l’arriscada aposta de l’Espanyol

Dimata, l’arriscada aposta de l’Espanyol

El dia 1 de febrer, l’últim dia de mercat d’hivern, l’Espanyol va fer oficial el fitxatge del davanter belga que arriba de l’Anderlecht i que és una arriscada aposta per uns fets que em disposo a explicar.

 

Dimata és un davanter de vint-i-tres anys nascut a Mbuji-Mayi, la República Democràtica del Congo, però que té la ciutadania de Bèlgica, ja que, es va criar allà. Landry, també anomenat “Nani” pels seus amics, es va formar a les categories inferiors de l’Standard de Lieja, de Bèlgica i el va fitxar el KV Ostende, va debutar a la Jupiler Pro League on va jugar molt bé i el Wolfsburg d’Alemanya va pagar 11,5 milions d’euros pel seu fitxatge. La seva gran definició el va portar a ser convocat per la selecció nacional de Bèlgica, on ja havia jugat en totes les divisions inferiors del país situat al nord-oest d’Europa. El seleccionador espanyol de Bèlgica, Roberto Martínez, el va definir com un davanter que juga molt bé d’esquena, que es desmarca molt bé i que té una definició molt bona en situacions d’un contra un. 

 

Però just després de la seva convocatòria amb la selecció belga, on va jugar 3 partits amistosos, es va lesionar el cartílag del genoll i va estar divuit mesos lesionat. Nani semblava un jugador amb un gran futur, però no tenia lloc a l’Anderlecht i l’Espanyol s’ha arriscat amb el seu fitxatge, pel fet que no sabem com tornarà de la lesió. El rol que tindrà a l’equip de Barcelona serà el de davanter suplent perquè l’Espanyol anava coix en aquella posició i si RDT agafava un constipat els periquitos no tindrien cap jugador en aquella posició.

 

Maurici López

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial