EL PORTER MÉS SOMIAT

EL PORTER MÉS SOMIAT

Ter Stegen és un porter alemany des de 28 anys que forma part de la plantilla del FC Barcelona. Considerat per molts, juntament amb Jan Oblak, el millor porter del món.

I per què és el millor porter del món? Doncs per les seves actuacions magnífiques que fa a cada partit de la temporada. És un porter molt complet i el que més destaca d’ell és el seu joc de peus, la seva estirada i la forma que té de veure el joc. Molta gent diu que Ter Stegen podria jugar fins i tot de migcampista perquè té molt bon toc de pilota. El que potser no sabeu és que de petit era davanter, però un entrenador seu va dir que es posés de porter i en un partit va començar a destacar en aquesta posició.

Personalment Ter Stegen ara mateix és el millor porter del món perquè actua quasi a la perfecció. Esperem que en el seu tram final de carrera tot li vagi molt bé i no es lesioni. Els culés esperen que li continuï agradant la vida a Barcelona i es pugui mantenir en aquest nivell durant molt temps i a prop del FC Barcelona.

 

Aaron Bansar

 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial