L’Almeria i la felicitat de la copa

L’Almeria i la felicitat de la copa

La temporada 20-21 de l’Almeria està sent un somni per a tota l’afició dels Juegos del Mediterráneo i sembla que segueix almenys fins la pròxima jornada de la Copa del Rei, per la que ja s’han classificat als quarts de final jugant a la Segona Divisió, en la que si guanyen el partit ajornat que han de jugar contra el Leganés d’Asier Garitano, es posarien líders empatats amb el Mallorca i l’Espanyol.

 

M’agradaria parlar de l’Almeria perquè té un projecte de club molt interessant i fora del radar, ja que poca gent mira la Segona Divisió. A més a més, aquest club té moltes anècdotes, quasi totes protagonitzades pel seu nou president.

 

El dia 2 d’agost del 2019 es va fer oficial la compra de l’Almeria per part del ministre d’interior i assessor de la cort reial d’Aràbia Saudita Turki Al-Sheikh. Un personatge que té molts diners i que està disposat fins i tot a gastar-los de la seva pròpia butxaca perquè li encanta el futbol. S’ha de dir que l’Almeria ja estava treballant molt bé abans de la compra de Turki i feia poc que havien aconseguit l’ascens des de Segona, a part estaven sortint molt bons jugadors com per exemple José Corpas, que ara mateix és un dels màxims golejadors de la Segona Divisió i un titular indiscutible a l’onze titular de l’Almeria. Turki és una persona que té moltes anècdotes i en totes es gasta molts diners. Entre elles pagar a famosos perquè vagin a les seves festes i perquè enviïn missatges a les xarxes socials de l’Almeria, regalar un Audi a un soci a cada partit (quan es podia anar als estadis) o que li encanta acomiadar entrenadors, en el seu primer any en va acomiadar  4.

 

Però tot i les moltes coses fora del futbol que fa Turki, s’ha de dir que està treballant molt bé a l’Almeria i s’està gastant molts diners en jugadors, en el futbol base i fins i tot amb les institucions esportives, per exemple ja està en marxa un nou estadi impressionant. Ara mateix l’Almeria té molts jugadors interessants que han arribat de tota Europa i que molts equips poden venir a buscar l’estiu que ve com Samú Costa, jugador portuguès que era a l’Sporting de Braga; Umar Sadiq, jugador nigerià que ho estava fent molt bé al Partizan de la lliga de Sèrbia o Brian Rodríguez, jugador uruguaià que acaba d’arribar de Los Angeles FC. 

 

Aquest equip serà a Primera Divisió, si no és aquest any, el següent, i ho està demostrant a la Copa del Rei on segueix avançant i ha aconseguit que tota Espanya estigui mirant els partits de l’equip andalús.

 

Maurici López

 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial