COMPETÈNCIES 20-21

COMPETÈNCIES 20-21

Els dies 17 i 18 de febrer a tota Catalunya es van celebrar les competències bàsiques, on tots els alumnes catalans de 4t d’ESO van ser avaluats sobre certes competències escolars bàsiques d’anglès, matemàtiques, català, castellà i l’ àmbit científic tecnològic.

Les proves estan pensades  perquè els alumnes puguin aprovar, ja que et pregunten i t’avaluen sobre els conceptes més bàsics que has estudiat durant l’ESO. 

Aquestes proves  tenen una funció avaluativa de les matèries troncals i, a més a més, permeten conèixer la situació de tots els centres de Catalunya i comparar els resultats amb les mitjanes globals.  Aquests resultats també serveixen per comparar el nivell dels centres catalans amb la resta de centres dels països europeus.

També és cert que a les xarxes socials els adolescents han publicat vídeos d’humor sobre alguns dels exàmens que s’han fet, posant especial atenció als de matemàtiques i als de l’àmbit científic tecnològic, ja que deien que eren els més difícils.

 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial