LIL PEEP

LIL PEEP

Gustav Elijah Åhr, més conegut pel seu nom artístic Lil Peep, va néixer l’1 de novembre de 1996 a Long beach, Nova York. Ell va ser un nen marginat al seu institut, els pares dels altres nens prohibien als seus fills anar amb ell per la manera en què vestia, els tatuatges i les perforacions que portava. Mentre explicava això a la seva mare ell plorava i s’avergonyia, per tant va acabar deixant l’institut per graduar-se des de casa seva, ja que no li agradava que el jutgessin. 

 

Quan va aconseguir el seu graduat, va començar a fer música en què explicava tots els seus problemes i com es sentia. Lil Peep tenia depressió i ell mateix va admetre que prenia drogues, ho feia per oblidar els seus problemes, dels quals no se saben ni la meitat, ja que són privats i mai els va fer públics. Als 17 anys Lil Peep va anar a viure a Califòrnia per lluitar pel seu somni de viure de la música. Va ser reconegut en menys de dos anys pel seu talent. Schemaposse va ser el grup musical que el va fer enlairar. Tot seguit quan cantava amb Schemaposse  va començar a fer els seus primers concerts i el seu primer àlbum musical “Lil peep; part one”. Però per raons desconegudes Schemaposse es va desfer i tots els integrants, que eren més de 40 membres, es van separar. 

 

A la primavera de 2016 Lil Peep es va convertir en un sense sostre, el qual va fer que conegués a Lil Tracy, el seu millor amic. Els dos eren vagabunds i vivien amb el que aconseguien de les cançons que feien. Lil Tracy va formar el grup musical GBC (Goth Boi Clique), un nou grup musical format per rapers amb experiència. Dins d’aquest grup Lil peep va créixer un munt amb els seus àlbums “Hellboy”, “Crybaby”, “Castles” i “Castles Pt2”. En veure el seu talent, una discogràfica el va fitxar per fer-lo encara més famós del que era, fent gires per tot els Estats Units, Bèlgica i Rússia. Aquesta discogràfica li va comprar una casa a Los Ángeles, on també vivien part dels seus amics i productors musicals. En aquest moment va començar la seva davallada que va fer que tornés a prendre més drogues i no tenir ganes de fer res. La causa de la seva decadència va ser la fama, ja que un munt d’amics s’aprofitaven d’ell. Els amics ocupaven la casa tot el dia, fins i tot la seva habitació. Ell no els volia fer fora, perquè no volia que es sentissin marginats. S’amagava dins de l’armari de la seva habitació, ja que també el seu llit estava ocupat, allà passava el temps parlant i parlant amb la seva mare per telèfon. Tot i això ell sempre mantenia un somriure al seu rostre ja que no volia que els seus amics el veiessin trist.

Encara que fos cantant ell també va modelar per marques de roba conegudes com Balmain. El 15 d’agost de 2017 Lil Peep va llançar l’àlbum que el va acabar de fer famós, “Come Over When you’re sober Pt1”. Però mentre realitzava la gira de l’àlbum, Lil Peep va morir el 15 de novembre de 2017 als 21 anys, a causa d’una sobredosi accidental de Xanax adulterat amb fentanil que una fan li va vendre a un dels seus amics. Després de la seva mort, a dia d’avui la seva família i la seva discogràfica segueixen traient projectes en els quals ell va treballar durant la seva vida. Així doncs, aquesta és la sort que tenim de poder gaudir de la seva música malgrat que ja no el podem veure dalt dels escenaris.

 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial