VIRGIN RIVER ✦✦✦✦✧

VIRGIN RIVER ✦✦✦✦✧

 

Com ja sabem, un plaer que tenim avui en dia  és l’entreteniment. N’hi ha de tot tipus, però en concret el meu preferit. És el de l’apartat d’audiovisual, siguin pel·lícules, vídeos, directes o sèries, ens permet entretenir-nus durant hores i fins i tot hi ha vegades que ens entretenen massa i tot.

En concret aquesta setmana us faré una gran recomanació sobre una de les últimes sèries que he vist juntament amb la meva família. Concretament estem parlant de “Virgen river“, una sèrie que realment ha aconseguit portar a flor de pell els meus sentiments. Des de nervis a tristesa i alegria, aquests són els sentiments que ens transmet la Mel, la protagonista de la història, que amb un parell de temporades no han estat capaços d’explicar-la. Actualment estem a l’expectativa de la tercera temporada, amb l’esperança que el final obert de la segona el puguem tancar de la millor manera.

En conclusió, si t’agraden les sèries de drama romàntic et recomano aquesta i en el cas que no sigui el teu estil, donar-hi  un cop d’ull mai fa mal.

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial