Carles Puyol

Carles Puyol

Ara us explicaré la biografia d’un dels meus referents futbolístics, Carles Puyol.

 

Carles Puyol, va néixer a La Pobla de Segur, el 13 d’abril de 1978. Puyol va començar a jugar al futbol a l’equip del seu poble, a la posició de porter, després d’un temps va començar a jugar de davanter i al final amb el Barça va acabar jugant de defensa, aquí podem veure el polivalent que era Carles Puyol.

 

Una dada curiosa sobre Carles Puyol és que els que miren per fitxar jugadors del Barça es van fitxar amb el seu germà, i al final el que van acabar agafant va ser a ell.

El 1995, Carles Puyol va fitxar pel FC Barcelona i el 1998 el Barcelona va acceptar una oferta del Màlaga CF per cedir en Puyol, però ell no la va acceptar i va decidir quedar-se al Barça i esperar la seva oportunitat per triomfar amb el F.C Barcelona.

 

Actualment està retirat, el seu únic equip durant la seva carrera va ser el FC Barcelona, fou un dels millors capitans de la història pel seu caràcter guanyador i competitiu.També va exercir de segon capità de la selecció espanyola, amb la qual va arribar a disputar 100 partits, i es proclamà campió d’Europa el 2008 i campió del món el 2010.

 

En tota la seva carrera va guanyar 26 títols, els quals van ser 3 Champions, 2 Copes del rei, 2 Mundials de clubs, 1 Mundial, 3 Supercopas d’Europa, 8 Supercopes Espanyoles, 1 Eurocopa i 6 Lligues. 

 

Per tot el que us he explicat sobre Carles Puyol és i serà sempre el meu referent futbolístic.

 

                                     

1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial