El cas de Joan Ollé

El cas de Joan Ollé

Un destacat director i actor del teatre català, Joan Ollé,  ha estat acusat de repetits casos d’abusos físics, verbals i sexuals cap a alumnes de l’institut del teatre.

Joan Ollé, que a part de participar a esdeveniments i companyies relacionades amb el món de l’actuació, també era professor a l’institut del teatre de Barcelona. Desenes d’alumnes actualment s’estan manifestant per demanar la dimissió de l’equip directiu de l’institut, ja que el tatxen de permissiu i  l’acusen d’haver fet la vista grossa amb aquest cas.

Actualment Joan Ollé està sent jutjat pel que va fer, són més de set denúncies les que acumula aquest cas i de moment no hi ha una condemna imposada.

Durant les protestes s’han llegit manifestos, han parlat les víctimes i s’han demanat noves mesures a l’institut.

L’ex professor ha demanat disculpes públiques mitjançant twitter i també ho ha fet el mateix institut. Diferents institucions teatrals involucrades amb l’acusat com el TNC o el Teatre Lliure també han fet comunicats públics donant suport a les víctimes.

Actualment les manifestacions i les revoltes segueixen vigents, no hi ha cap futur clar amb relació a les mesures  professionals que es prendran. Ara a darrera hora hem sabut que l’equip directiu de l’institut del teatre ha dimitit. Esperem que sigui un fet significatiu que porti a una revisió important del funcionament d’aquesta entitat.

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial