Llibertat d’expressió

Llibertat d’expressió

Llibertat d’expressió

La divisió blava va ser una de les 250 divisions d’infanteria a Wehrmacht que lluitaven sota les ordres de Hitler, van participar-hi un total de 16.397 soldats. Durant aquests últims deu anys hi ha hagut diversos homenatges a aquesta organització sota el govern de PSOE i del PP.

La setmana del 15 al 21 de febrer van ocórrer dos grans esdeveniments totalment oposats, d’una banda la detenció de Pablo Hasél, que reclamava llibertat d’expressió; d’altra banda, un homenatge a la divisió blava, encapçalat per Isabel Medina, filla d’un exregidor del PP.

Mentre Pablo Hasél és a la presó per “fer conspiració d’atemptat contra la monarquia” Isabel Medina i altres neonazis no han sortit afectats per divulgar una idea nazi i racista.

Kai Yri.

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial