SANTI SERRATOSA AL PLA MARCELL

SANTI SERRATOSA AL PLA MARCELL

TALLER D’EXPRESSIÓ CORPORAL

 

Aquesta setmana, un grup de nois i noies de 4t i 2n han rebut unes classes a la Tèxtil Rase sobre expressió corporal. Aquest taller tenia com a objectiu, fer que els alumnes aprenguessin una coreografìa feta expressament per un coreògraf català profesional, Santi Serratosa, que sera utilitzada en un videoclip de la cançó alemanya “auf uns´´ de l’artista Andreas Bourani, que serà dirigida i feta pels alumnes del INS Pla Marcell.

 

El video serà dirigit pels alumnes de quart de l’artístic i serà gravat principalment en llocs de Barcelona i Cardedeu.

 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial