Carnestoltes

Carnestoltes

El passat 12 de febrer, a l’Institut Pla Marcell es va celebrar una de les dates més esperades per molta gent: Carnaval.

 

Aquest any, el Carnaval ha estat diferent dels altres anys per culpa de la COVID-19. Una de les diferències va ser l’exhibició del ball: s’havia de fer en una tarima a la pista , i si no s’hi cabia o no es volia, hi havia un petit  espai  habilitat al davant mateix. Una altra sorpresa” va ser que vam haver de mantenir una distància d’un metre i mig entre nosaltres, ja que no podíem estar barrejats amb les altres classes perquè tothom havia d’estar en el seu grup bombolla.

L’última sorpresa que va haver-hi va ser que la classe de 2nC va fer una actuació sorpresa per a la seva tutora, la Montse Pujolàs, en un principi la classe no havia de ballar perquè no tenien fet el ball a temps, així que s’havien “retirat” de l’actuació-concurs.  Però després de debatre-ho entre tots i totes, van decidir fer-li una sorpresa a la seva tutora, i van sortir a ballar davant de tot l’institut, encara que no havien pogut assajar prou per manca de temps.

 

El podi d’aquest any ha sigut el següent: 

En tercer lloc va quedar 4rtC, van representar les mesures del Covid a dins d’un avió, i a més a més van compaginar-ho amb un ball i amb una escenografia molt ben acurada. En l’escenari es podia veure la part de davant i de darrere d’un avió, i en el fons es podien veure dues plaques representant les finestres.

 

En segon lloc va quedar 4rtD, aquesta classe va fer Toy Story, però una miqueta diferent. Van representar tots els ninots principals que sortien a les pel·lícules, i després de fer un ball creat per elles, van afegir una reivindicació: “Cap nen o nena s’ha de quedar sense joguines”, posava en el cartell que van passejar per davant del públic. I no es va acabar aquí, van fer una caixa perquè les alumnes i les professores d’aquest institut portessin joguines, aquestes aniran a parar a una ONG.

I per acabar, en primer lloc va quedar 3rC, van representar alguns dels programes de la televisió de Telecinco. Entre ells es va poder veure “La Isla de las Tentaciones” o “First Dates”, però amb el seus noms canviats perquè no semblés un plagi. El seu principal objectiu era fer broma d’aquests programes, i ho van aconseguir, el públic no va poder parar de riure durant la representació.

Com ja hem dit, les representacions van ser molt variades, com ja heu pogut comprovar.

El segon i el tercer premi, 4rtC i 4rtD, al final de curs han aconseguit anar a la piscina, i el primer premi, 3rC, ha aconseguit anar a WaterWall, el premi més desitjat.

Lluc García i Laia Gutiérrez

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial