La covid i els viatges, quin serà el resultat?

La covid i els viatges, quin serà el resultat?

Les repercussions que ha tingut la covid dins del món del turisme són desmesurades i seran molt difícils de curar. 

Tots sabem que el turisme ha estat un dels aspectes més afectats per la Covid-19, tant per la baixada en ingressos de la gent i les empreses que estan en aquest sector, com per la necessitat que té molta gent de descobrir i viatjar. Durant tres mesos o més, ningú es va poder moure de casa seva, cosa que a la majoria de la gent va afectar molt. Però després d’això, igualment no es podia viatjar a altres països si no era per una necessitat extrema. Ara, quasi un any després, es pot començar a viatjar més, però encara hi ha molts llocs on no podem viatjar. D’altres, on les mesures que es prenen són moltes, per exemple que abans de viatjar has hagut de passar la PCR. Amb això alguns països et deixen entrar, però a d’altres igualment has de passar deu dies en aïllament per comprovar que realment no tens el virus. 

La covid ens ha fet canviar la nostra manera de pensar i actuar, ja res és igual a abans de la pandèmia per molt que vulguem que ho sigui, les coses han canviat, ho hem d’acceptar. No puc saber com evolucionarà això de la pandèmia, però espero que cada cop, amb les mesures justes i necessàries, puguem tornar a gaudir del turisme que a tanta gent ens dona vida. 

 

A la part baixa podeu veure diferents links que us ajudaran a saber les mesures i que heu de fer si voleu viatjar, espero que us serveixin. 

Espanya: https://www.spth.gob.es/

Mundial: https://www.unwto.org/international-tourism-and-covid-19

Catalunya: https://exteriors.gencat.cat/ca/actualitat/restriccions-viatges/

UE:https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/coronavirus-response/travel-during-coronavirus-pandemic_en#acommonapproachtotravelmeasures

 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial