Call Me By Your Name

Call Me By Your Name

Call Me By Your Name és una pel·lícula del 2017, ambientada a l’estiu de 1983 a Itàlia i és del gènere Romàntic/Drama.

Aquesta pel·lícula ha sigut molt coneguda pel tema que es tracta (LGTB) i per les persones que hi participen (Timothée Chalamet i Armie Hammer principalment)..

Generalment, la gent ha opinat que en aquesta pel·lícula no passa res interessant, ja que la història es centra més en com es va desenvolupant la història de dues persones homosexuals i com lluiten per poder seguir endavant amb la seva relació, ja que en aquella època no està gaire ben vist.

Vaig descobrir l’existència d’aquesta pel·lícula gràcies a les xarxes socials, i encara que ja havia passat de moda (recordem que aquesta pel·lícula és del 2017) , la gent segueix parlant-ne, jo no tenia la intenció de veure-la, però les meves amigues també van insistir-hi, així que la vaig acabar veient.

Segons la meva opinió, aquesta pel·lícula està sobrevalorada, ja que el protagonista de la pel·lícula és un actor molt conegut que es diu Timothée Chalamet, i crec que la gent l’ha vist per aquest mateix motiu.

Però això no vol dir que no m’agradi, al contrari, m’agrada molt com han explicat aquesta història i tota la varietat de contingut que hi ha, però, repeteixo el que he dit abans, la gent li dona molt reconeixement a l’actor que té el paper de protagonista.

En conclusió i per finalitzar, recomano aquesta pel·lícula, explica una història molt bonica mentre dura aquesta relació, però també té la seva part realista, com es pot veure al seu final tan impactant.

 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial