Fem vaga!

Fem vaga!

Com bé sabreu, el 8 de Març és el dia internacional de la dona, dia en què milers de persones surten a manifestar-se pels carrers arreu del món. Per desgràcia, l’actual situació sanitària no ens ho permet, així doncs aquí a Cardedeu s’organitzen diferents activitats que ens serveixen d’alternativa.

Les activitats es celebraran el dilluns 8 de Març al parc pompeu fabra de Cardedeu.

Durant tot el matí i la tarda es celebraran diferents activitats. Comencem a les 11, fent uns tallers que duraran fins les 13h. De les 13h a les 15h es dina (allà mateix) i durant el dinar diferents corals faran una petita cantada. De les 15h a les 17h es faran actuacions, que inclouen performances, dansa i concerts. I finalment a les 17’30 es tancarà tot amb una lectura d’uns manifestos.

A Cardedeu farem vaga i no ens quedarem a casa!

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial