Que passarà amb el PCT?

Que passarà amb el PCT?

El PCT (Projecte Cooperatiu Transnivell) és un projecte en què l’alumnat pot escollir-ne el tema, i s’acostuma a fer a mitjans de curs. En aquest projecte, l’alumnat es barreja i alguns creen el seu propi projecte. A més, per tal que els altres s’apuntin al seu projecte, fan una “campanya” i una fira on expliquen el seu PCT. Els projectes més comuns són el d’esquiada, el d’esports, el de cuina i el de coeducació. N’hi ha molts més, però aquests són els més sol·licitats.

A causa de la COVID-19, l’institut havia pensat no fer-lo, ja que això de barrejar tots els cursos i classes era antihigiènic, però hi ha hagut diverses queixes i això ha fet que l’institut busqui una alternativa. El que han pensat ha estat fer aquest projecte a finals de curs, ja que segurament els casos de COVID s’hauran reduït. Potser faran aquest projecte per cursos o fins i tot per classes.

Jo opino que hi haurà molts projectes, que es feien els altres anys, que a l’edició d’enguany no es podran fer, com per exemple anar a Madrid, anar a l’esquiada, viatjar a França, etc. Però crec que sí que l’haurien de fer, ja que hi ha projectes amb menys risc de contagi que és podrien portar a terme. El que jo faria és dividir el PCT per cursos, i a partir  d’aquí que cada persona prengués les mesures necessàries.

En conclusió, el PCT sí que s’hauria de fer ja que, si es prenen les mesures necessàries, es pot fer tranquil·lament i sense contagis.

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial