Quines són les millors apps de segona mà?

Quines són les millors apps de segona mà?

En els temps d’avui en dia les pàgines web i apps de segona mà són de gran utilitat, ja que ens permeten treure diners dels objectes que no utilitzem i comprar quasi qualsevol cosa a un preu molt inferior.

Vinted és una aplicació o web que s’ha viralitzat molt en els últims dos anys. Aquesta app és coneguda per la seva facilitat d’ús que permet als usuaris fer els tràmits compra-venda amb molta rapidesa. Un altre dels avantatges que té vinted és el control i la seguretat que t’ofereix l’app. Desafortunadament les possibilitats de vendre un producte baixen a mesura que passen els dies, i quan ja porta una setmana penjat, se’t fa impossible de vendre.

Wallapop és una aplicació en l’àmbit internacional amb una gran diversitat de catàleg i productes. El funcionament és el mateix que Vinted i també garanteix l’enviament. Contràriament,  la seguretat dels productes no és gaire bona i, a part, els tràmits de tornar un producte són massa lents.

Ebay és una pàgina web/app que funciona igual que les anteriors, però amb  la diferència que amb aquesta els productes són subhastats i venuts al millor postor. Uns dels desavantatges més destacats d’ Ebay són els preus d’enviament que moltes vegades inflen per cobrar-te més diners.

Per acabar, aquestes han sigut les aplicacions més utilitzades aquest any, esperem que aquest article t’hagi pogut ajudar a escollir quina seria la més adequada per tu.

 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial