League of Legends

League of Legends

League of Legends

 

 

Qué és League of Legends?

League of Legends és un moba (Multiplayer Online Battle Arena). És un videojoc en el qual tens un equip de cinc persones i has de lluitar contra  l’equip contrari. Hi ha un mapa, on surten tres carrils, dos jungles, la del rival i la nostra.

Els dos equips estan formats per uns rols, que són: Toplaner, Midlanes, Jungla, Adc i Support.

Top 

Principalment el rol de Toplaner sol ser realitzat per personatges ben equilibrats a l’hora d’un contra un i tenen un bon control de línia. És una línea llarga, i si es va perdent no perilla la partida perquè és top.

La jungla:

La jungla és considerada la posició més complicada, perquè has d’ estar constantment observant el mapa i estar atent a totes les altres línies per si necessiten ajuda, el rol de jungla acostuma a ser realitzat per assasins o guerrers, no tenen massa vida però el mal que fan és absurd.

Mig o Midlane

Els midlaners són mags o assasins amb molt bon control de línia, és la línia més important,  ja que també és la més curta, i per això els que la componen han de jugar segur i treure tant  aventatga com sigui possible.

ADC
És el campió que té el control de línies, qui fa el major mal a l’altre equip. Aquest no té gaire resistència, per això es diu que són de paper.

Support

Support és el rol que ajuda a l’ADC protegint-lo. En aquesta posició poden ser assassins, tancs, curadors i protectors.


Objectiu

L’objectiu és molt simple, has de destruir el nexe contrari.
Al començar a jugar es necessita seguir uns passos: En primer lloc, on apareixes hi ha una botiga on has de comprar els objectes principals. Però els objectes principals són diferents per a alguns rols.

 

En el joc es necessita tenir una bona comunicació amb el teu equip per aconseguir tenir una bona partida. En el transcurs de la partida apareixeran monstres èpics, els quals s’hauran de  matar, així s’ aconseguirà més bons resultats a la partida.0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial