Tornada Vuitens de Final Champions League

Tornada Vuitens de Final Champions League

18 de Març:

Avui tenim una notícia bona i una de dolenta pel que fa a la Champions. La bona és que per fi sabem quins són els vuit millors equips d’Europa l’edició 2020-2021, i la dolenta és que haurem d’esperar tres setmanes més per tornar a gaudir d’aquesta fantàstica competició.

El sorteig es celebrarà demà dia 19 de març i podrem conèixer els enfrontaments de quarts de final.

Però parlem dels vuitens de final, la tornada no ha sigut pitjor que l’anada però no hi han hagut grans sorpreses excepte el Juventus-Oporto.

El Borussia Dortmund va empatar 2-2 contra el Sevilla i li va servir per classificar-se. El partit va ser una altra exhibició d’Erling Braut Haaland i això va fer que es decantés l’eliminatòria. Tot i així el Sevilla va fer un gran partit i va poder lluitar molt més que a l’anada.

La Juventus va aconseguir batre l’Oporto 3-2, però això no li serviria per passar a quarts de final. En aquest partit vam veure una Juventus sense recursos que buscava el centre a l’àrea sempre que podia. Van realitzar 60 centres durant el partit, una xifra massa elevada en comparació a les rematades que es van aconseguir dins l’àrea. Això té molt a veure amb el sorprenent partit que va fer Pepe que amb trenta-nou anys està vivint una segona joventut. No obstant, jugadors com Federico Chiesa van aconseguir anteposar-se i fer un enorme partit.

El París Saint-Germain va empatar 1-1 contra el Futbol Club Barcelona tot i veure’s constantment superat per aquest. El gran heroi del partit va ser Keylor Navas amb grans aturades incloent el penal aturat a Leo Messi. Això ha suposat la caiguda del Barça a vuitens i la classificació del PSG a quarts de final per segon any consecutiu.

El Real Madrid va trepitjar a una Atalanta molt desfavorida pel rival que li tocava, el qual s’adapta a la perfecció a equips (que com l’Atalanta) fan pressió alta. A l’equip “merengue”, quan el pressionen comença a prendre bones decisions, a guanyar confiança i a transitar amb jugadors com Vinícius Junior, Karim Benzema, Federico Valverde… Tot això és el que va passar en aquest partit en el qual van brillar els mateixos de sempre: Toni Kroos, Luka Modric, Karim Benzema i Sergio Ramos. El partit va acabar 3-1 i això va servir per classificar al Real Madrid a quarts de final.

El Chelsea va vèncer 2-0 a l’Atlético de Madrid al qual va asfixiar amb jugadors com Kai Havertz, Hakim Ziyech, Timo Werner i N’Golo Kanté i així va aconseguir la classificació als quarts de final. El més important del partit va ser Kanté, va controlar el mig del camp trencant el joc constantment.

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial