8 M

8 M

 

Aquest any la manifestació del 8 de Març  va ser una mica diferent a la dels altres cops, a causa del Coronavirus, però tot i així, afortunadament no és va impedir que les dones seguisim protestant pels drets que necessitem i mereixem. Per evitar que hi haguessin massa contagis, la manifestació es va reduir a Passeig de Gràcia, formant així petites concentracions en lloc determinats del passeig.

En aquelles concentracions on s’ubicaven uns grans caminos amb música és on les dones es manifestaven amb cartells i micròfons. Cap a les 7 de la tarda va començar una sessió DJ, on algunes Punxa Discs posaven cançons feministes que totes les dones de la manifestació es posaven a cantar a crits.

 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial