Cop de Rock (Dagoll Dagom)

Cop de Rock (Dagoll Dagom)

Cop de Rock és un musical en català que es va estrenar l’11 de setembre del 2011 en el Teatre Victòria, produïda per Dagoll Dagom, 3xtr3s, Ritme Dansa y Ten Productions, i dirigida per Joan Lluís Bozzo amb els seus companys i companyes de direcció musical, coreogràfica i executiva. 

 

 

Aquest musical de 2 hores i mitja, està fet amb guió en català i amb tot de cançons catalanes, des de Sopa de Cabra fins Els Pets, tot passant pels Gossos, Sau, Brams, Ja t’ho diré, Lax’n’Busto, Bars i Glaucs. 

En Roger Berruezo, la Mariona Castillo, l’Ona Pla, la Paula Vives, en Jofre Borràs, l’Albert Martínez, el Miquel Malirach, la Mònica Vives, l’Eva Felicidad, l’Ingrid Domenech, l’Ana Escrivà, el Jorge Velasco, el Nico Baumgartner, en Jordi Perramón, el Pablo Ibañez i per últim, en Llorenç Santamaria són els actors i actrius d’aquest musical. L’espectacle tracta sobre les vivències d’una banda de rock dels anys 90. Durant l’estiu, tres noies de Tarragona arriben a un poble de l’Empordà, on aquesta banda hi tocava, a partir d’aquí es formarà una història d’amor entre el cantant del grup i una de les noies, la Lluna. Podem veure tot d’escenes diferents, d’amor, de tristesa, de sexe…, durant aquestes dues hores i mitja es viuen tot d’emocions diferents. 

La música en directe va ser portada per cinc músics; un pianista, un bateria, dos guitarristes i un baix, a més a més la veu era en directe

Aquest musical es pot veure a través de Youtube, no fa tants anys que va ser penjat, però ara ja se’n pot gaudir en una xarxa universal. 

En conclusió, Cop de Rock és un musical en català, amb actors i actrius que cantaven en directe, i a més a més dirigida per un grup de músics. Un musical que ens explica una història d’amor en els anys 90, en català. Segur que molta gent reviu moments d’estius passats.

Laia Gutiérrez

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial