Els problemes reials

Els problemes reials

En aquests últims mesos hem pogut observar com algunes cases reials han tingut problemes, una és la casa reial espanyola. El problema, o més ben dit, problemes, que té és que el rei emèrit Joan Carles de Borbó, el passat 3 d’agost es va “exiliar” a Abu Dhabi quan li van descobrir uns negocis ocults molt estranys a Suïssa. Llavors perquè no li fessin res i no l’investiguessin va informar el seu fill, Felip VI, que es quedaria als emirats àrabs durant un temps indefinit. 

Una altra notícia que s’ha sabut és que la princesa Leonor anirà a estudiar el batxillerat a Gal·les, més concretament farà el batxillerat internacional a l’UWC Atlantic College, un “institut” situat en un castell que als reis els costarà 76.000 €. 

Per últim, uns dels problemes més recents que ha tingut la casa reial és que les infantes, Elena de Borbó i Cristina de Borbó, van anar als emirats àrabs a visitar el seu pare (Joan Carles I), però amb l’excusa de visitar-lo es van posar la vacuna de la Covid-19 i es van saltar la llista d’espera d’Espanya per posar-se-la. Aquest fet va provocar polèmiques quan també es va poder saber que altres persones van anar al mateix lloc per vacunar-se amb la mateixa excusa, anaven a visitar el rei, un exemple podria ser l’exdirector del CNI Félix Sanz Roldán.

UWC Atlantic Collage

 

Per altra banda, en una de les cases reials més famoses mundialment, la britànica amb la reina Isabel II al tron, ha aparegut una forta notícia que involucra la nova parella, Enric de Sussex i Meghan Markle, i  la casa reial britànica.

El diumenge dia 7 de març es va transmetre als Estats Units l‘entrevista que van tenir Harry i Meghan amb Oprah Winfrey, famosa presentadora i crítica literària entre altres coses. Durant l’entrevista es va poder veure com Meghan explicava com es va sentir quan va entrar a la casa reial, li va dir a la presentadora que tenia pensaments de suïcidar-se i que tampoc tenia cap llibertat per poder anar a algun centre on la poguessin ajudar. Meghan també va assegurar que no li van voler donar el títol de príncep al seu primer fill ni la protecció que concorda amb això a causa del seu color de pell, això va provocar que moltes persones diguessin que la casa reial era racista. Per últim, Meghan i Harry van assegurar que els van retirar l’ajuda financera que rebien de la casa reial, però van poder sortir-se’n gràcies al fet que la mare de Harry, Diana de Gal·les , més coneguda com a Lady D, els va deixar una gran quantitat de diners i que el multimilionari Tyler Perry els va donar una casa i seguretat a Califòrnia.

Entrevista de Meghan i Harry amb Oprah

Així doncs, veiem que darrerament les cases reials han sigut notícia i no precisament per coses bones, per això mateix ens plantegem si les cases reials són necessàries pel poble o no.

 

 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial