AUF UNS – VIDEOCLIP

AUF UNS – VIDEOCLIP

Els companys d’alemany de 4rt ESO van proposar de fer un videoclip d’una cançó, per això van demanar ajuda a 4rtD. L’artístic va acceptar i van començar a preparar-ho tot. Van demanar ajuda als alumnes de 2n per si hi podien col·laborar amb nosaltres ballant en el vídeo.

 

Van estar setmanes muntant-ho, pensant com es faria i finalment, en únicament dos dies, van aconseguir gravar-ho tot. El dimarts dia 23 de març, van començar a enregistrar les primeres escenes de cant per part d’un alumne d’alemany, seguidament també van fer les primeres preses del ball amb els alumnes de segon.

 

Al següent dia, van anar alguns alumnes a Barcelona a fer les últimes preses, perquè quedés un vídeo molt xulo amb imatges molt representatives.

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial