L’HORÒSCOP D’AQUESTA SETMANA 26/3 – 9/4

L’HORÒSCOP D’AQUESTA SETMANA 26/3 – 9/4

L’HORÒSCOP D’AQUESTA SETMANA

 

LLEÓ:

Amor: Aquesta setmana no tindràs molta sort en l’amor, però amb una miqueta de paciència aconseguiràs trobar l’amor pur.

Compatibilitat:  Sou un signe molt compatible amb Sagitari, encara que al ser els dos de foc podríeu tenir molts “rifi-rafes”. 

Estudis: Encara que sigueu els més intel·ligents , aquesta setmana no us anirà malament posar-vos les piles i estudiar una mica, que els deures no es fan sols.

 

SAGITARI

Amor: Saps perfectament que aquella persona és la teva debilitat, encara que tinguis por d’enamorar-vos, hauríeu de prendre el risc i intentar-ho. L’amor és a tocar de la porta. 

Compatibilitat: Tothom sap que la teva debilitat són els signes d’aigua. La tendresa i el sentiment que desprenen t’encanta. Qualsevol d’ells és compatible amb tu.

Estudis: Durant els últims mesos has anat afluixant el ritme, possiblement això es vegi reflectit en les notes… Aniria bé que remuntessis durant aquestes vacances.

 

ÀRIES:

Amor: Encara que sou un signe molt fogós, últimament sentiu tendresa i ganes d’acariciar algú en concret. Aprofiteu aquestes vacances per estar amb aquella persona, que tot no dura per sempre.

Compatibilitat: Sou molt compatibles amb els ascendents de verge.

Estudis: Sou persones que si us hi poseu podeu aconseguir molt bones notes, però últimament no heu sigut gaire aplicats. Si seguiu treballant ho aconseguireu tot.

 

CAPRICORN

 

Amor: Estàs en el teu millor moment, últimament estàs molt atractiu/va i això ho nota la gent del teu voltant, aprofita-ho!

Estudis: T’has de posar les piles, tens el costum de deixar-ho tot pel final i això t’acabarà perjudicant. El dia 29/3 serà un dia molt important pel que fa als estudis per capricorn.

Compatibilitat: Aquesta setmana tindràs una gran compatibilitat amb càncer.

 

TAURE:

Amor: Has de començar a obrir-te perquè les coses comencin a funcionar, ja sabem que et costa però tens una gran personalitat i segur que en un futur seràs un/a trencacors.

Estudis: Portes molts dies capficat/da en tots els deures que tens, però ja és hora de prendre’s un descans i gaudir de la tranquil·litat.

Compatibilitat: Estaràs molt bé amb lleó.

 

VERGE:

Amor: Ho sento però no estàs en el teu millor moment pel que fa a l’amor. La persona a qui vols no t’està fent cas i em sap greu dir-ho però ja va sent hora que passis pàgina.

Estudis: Ja estem a l’últim trimestre i ara t’has adonat que has de posar-te les piles perquè aquest trimestre és decisiu. 

Compatibilitat: De totes maneres aquesta setmana tindràs una gran amistat amb escorpí.

 

AQUARI

Amor: Has de començar a deixar-te anar i permetre’t estimar, fins que tu no estiguis convençut/da res funcionarà.

Estudis: Has trobat la combinació perfecta entre temps lliure i estudiar, però ara que arriben les vacances et mereixes relaxar-te i descansar.

Compatibilitat: Aquesta setmana tindrem una bona compatibilitat amb balança.

 

CÀNCER:

Amor: Cada dia em sorprens més, però has de relaxar-te, portes molt dies fent coses que potser en un futur te’n penediràs. Intenta pensar què és el que vols fer i decideix-te.

Estudis: Molt bé, segueix així, has trobat l’equilibri perfecte entre l’estudi i tenir temps per a tu.

Compatibilitat: Aquests dies has tingut una connexió especial amb àries.

 

PEIXOS:

Amor: Les poques experiències amoroses t’han fet mal al llarg de la teva  vida, però l’actual persona amb qui estàs és la indicada.

Compatibilitat: Al ser un signe d’aigua , tens una personalitat sensible. És per això que els signes de foc t’acabaran de donar aquesta energia que necessites en la teva vida.

Estudis: Ets una persona intel·ligent, encara que l’esforç és part del teu dia a dia. Continua així i arribaràs lluny. 

 

BESSONS:

Amor: Al ser una persona amb doble personalitat, et costarà trobar algú que aguanti els teus canvis d’actituds, però segur que el/la trobaràs. 

Compatibilitat: No ets compatible amb cap signe, l’únic signe que et podria arribar a soportar és Lleó. 

Estudis: Encara que ets un signe poc resolutiu, sempre saps com ensortir-te’n de totes les situacions complicades que se’t posen per davant. 

 

BALANÇA:

Amor: Ets una persona tranquil·la a la qui no li agraden els problemes. Per la teva relació també busques algú amb aquestes característiques. Segur que durant aquestes vacances trobes algú així.

Compatibilitat: Com ja hem dit abans, busques a algú semblant a tu. Un signes com verge o taure són ideals per a tu.

Estudis: Per molt bones notes que treguis últimament, res es compara amb el que et ve per davant. Sort, encara que no la necessites.

 

ESCORPÍ

Amor: L’amor mai ha sigut el teu fort, sempre et distreus i no et fixes mai en les indirectes. És possible que hi hagi algun signe de terra a qui li interessis… 

Compatibilitat: Ets compatible amb tots els signes en general excepte amb capricorn, tots sabem que les persones fredes no t’atrauen.  

Estudis: Últimament estàs centrat, continua així.

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial