VIDEO DE LA SETMANA

VIDEO DE LA SETMANA

VIDEO DE LA SETMANA

 

Aquesta setmana ha sigut una mica moguda, ha estat una setmana amb molts esdeveniments, com podrien ser el començament de la primavera, i l’inici del videoclip dels alumnes de 2n i 4t , amb Auf Uns, cançó original d’Andreas Bourani, artista alemany. La coreografía ha sigut creada únicament per al nostre institut, va ser contractat un coreògraf professional que ja tenia experiència sobre aquest tipus de coreografies de percussió corporal. Per tant, en Santi Serratosa ens va fer un taller especial ensenyant-nos la coreografìa a certs alumnes de 2n i 4t, va ser una sessió intensa on vam aprendre la coreografia sencera. L’experiència ha estat molt gratificant.

 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial