Desfilada d’oques a Austràlia

Desfilada d’oques a Austràlia

Cada any, a inicis de primavera, Austràlia celebra una desfilada d’oques vestides amb elegants vestits i peces acolorides. Es fa concretament el dia de pasqua, té una gran popularitat que atrau molts espectadors. 

Aquesta tradició va ser creada per Brian Harrington, un granger que sempre participava al Sydney Royal Easter Show. Ell va veure l’oportunitat d’incorporar una nova activitat que pogués atreure  molts turistes  dins d’aquest festival. I no es va equivocar, ja que aquest es va convertir en un èxit. És per això que ell desitja poder continuar celebrant aquest magnífic espectacle durant uns quants anys més.

Ja fa uns 30 anys que el Brian vesteix  les oques perquè desfilin al “Pied Piper Duck Show”. Els vestits estan dissenyats amb cura i originalitat. Sobretot s’utilitzen colors verds, blaus i roses per a conjuntar amb les flors del terreny australià. Aquest espectacle també té una carrera d’oques animades pels espectadors. Cada any, 900.000 visitants assisteixen al Sydney Royal Easter Show, el qual dura uns 14 dies i s’hi celebren espectacles com aquest. A més, també és una gran trobada gastronòmica, ja que molts restaurants munten carpes per als visitants. 

Nosaltres esperem poder anar a visitar aquest festival algun any, i així poder gaudir de les oques d’en Brian en directe. Pensem que és molt bona idea per atreure els turistes i també esperem que cada cop tingui més èxit. 

Laia Sanchez i Clara turró

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial