Dancing with the devil

Dancing with the devil

Dancing with the Devil és el documental, en 4 parts, que Demi Lovato va estrenar el 23 de març del 2021. En aquesta sèrie explica la seva addicció a les drogues i el seu trastorn alimentari, i com això l’ha afectat i com ara mateix se’n va sortint. 

 

 

 

 

 

En el nou documental la Demi Lovato s’obre davant del públic, i explica les situacions més íntimes que ha tingut en els darrers anys de la seva carrera professional com a cantant. Explicava detalladament la seva sobredosi provocada per fentanil, i la seva addicció a l’alcohol. Amb l’ajuda dels seus amics, els seus familiars i els seus ajudants, que són amb ella cada dia, ha explicat els fets d’abans, del moment i de després d’aquesta greu situació.

La seva confessió més íntima ha sigut que quan estava treballant en la trilogia de Camp Rock, un dels membres de l’equip de la pel·lícula la va violar. Però això no és tot, la nit de la seva sobredosi la van tornar a violar, en aquest cas va ser el seu proveïdor qui la va agredir violentament. 

A més a més, va fer públic en el seu últim programa que encara pateix la seva addicció, que la seva teràpia principalment s’havia basat a deixar les drogues i l’alcohol, però que no es veia preparada per fer-ho, i per això des de feia un temps consumia begudes alcohòliques amb precaució i també marihuana. Aquesta última confessió no la volia fer pública pel rebombori que podria provocar, però va veure que una de les seves qualitats com a imatge pública és ser transparent davant dels seus fans, i això és el que va triar.

 

La Demi Lovato amb els seus companys va assegurar que mai més arribaria un altre cop al mateix punt on va estar, entre la vida i la mort. La sèrie té un nom molt significatiu, és el títol de la seva nova cançó, on parla sobre la situació que va viure i els sentiments que se’n desprenen. Ella ho va anomenar, ballant amb el diable.

Laia Gutiérrez

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial