El comerç a Cardedeu

El comerç a Cardedeu

Durant aquest període de confinaments tant les botigues locals com les cadenes comercials han tingut alts i baixos. 

El consum en els comerços locals i la compra online han augmentat, tot i que el comerç local durant alguns períodes de confinament ha caigut en picat. 

Per tal de saber en quina situació es troben els comerços locals, vam anar a fer un parell d’entrevistes pel poble per saber una mica com ha viscut cada negoci aquesta pandèmia i crisi mundial. 

En primer lloc vam anar a una botiga de decoració, ens va explicar una mica sobre la seva botiga i com li va afectar la pandèmia. Va ser una de les botigues que no va optar per obrir un negoci online ja que acabava de començar i no ho va necessitar. Sí que és veritat que va tenir moments de desconfiança i por però el fet que hi hagués confinament local li va facilitar les coses. 

Seguidament vam anar a una botiga de roba interior, aquesta botiga va patir bastant la situació, tothom optava per comprar online i com que era més innecessari comprar roba interior la gent deixava de fer-ho. No volia obrir online perquè podia viure amb el que tenia, a part tenia ajudes d’altres botigues, tot i que potser si en un futur les coses es compliquen ens va dir que hauria de fer-ho.

 

En conclusió hem entès que per tots els sectors de comerç ha estat difícil, en alguns s’ha notat més que en d’altres però ha estat igual de complicat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial