El comerç a Cardedeu

El comerç a Cardedeu

Durant aquest període de confinaments tant les botigues locals com les cadenes comercials han tingut alts i baixos. 

El consum en els comerços locals i la compra online han augmentat, tot i que el comerç local durant alguns períodes de confinament ha caigut en picat. 

Per tal de saber en quina situació es troben els comerços locals, vam anar a fer un parell d’entrevistes pel poble per saber una mica com ha viscut cada negoci aquesta pandèmia i crisi mundial. 

En primer lloc vam anar a una botiga de decoració, ens va explicar una mica sobre la seva botiga i com li va afectar la pandèmia. Va ser una de les botigues que no va optar per obrir un negoci online ja que acabava de començar i no ho va necessitar. Sí que és veritat que va tenir moments de desconfiança i por però el fet que hi hagués confinament local li va facilitar les coses. 

Seguidament vam anar a una botiga de roba interior, aquesta botiga va patir bastant la situació, tothom optava per comprar online i com que era més innecessari comprar roba interior la gent deixava de fer-ho. No volia obrir online perquè podia viure amb el que tenia, a part tenia ajudes d’altres botigues, tot i que potser si en un futur les coses es compliquen ens va dir que hauria de fer-ho.

 

En conclusió hem entès que per tots els sectors de comerç ha estat difícil, en alguns s’ha notat més que en d’altres però ha estat igual de complicat.

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial