La Superlliga

La Superlliga

La Superlliga és una lliga tancada en la qual hi ha 15 equips fixos i 5 que poden anar variant, busca enderrocar la famosa Champions League de la UEFA i complementar-se, però tot i això devaluar les lligues locals.

Aquesta competició trauria tota la meritocràcia al futbol, ja que no s’hi podria accedir i aquests 15 equips no podrien descendir.

Hi ha diferents mitjans de comunicació que asseguren que els 15 equips fundadors s’han escollit amb criteri històric, però jo no ho crec, per exemple hi ha equips com el Manchester City i hi falten grans equips històrics com l’Ajax. D’altra banda tampoc no crec que s’hagin escollit per mèrits recents a Europa, tant és així que hi ha el Tottenham i no el Sevilla, per tant s’han escollit els equips únicament amb criteri econòmic.

Tot això el que genera és que cada cop la bretxa econòmica entre els equips rics i els que no ho són tant augmenti extremadament.

 

Ens volen prendre el més bonic del futbol, el que fa que sigui el millor esport d’aquest planeta i no ens en puguem desenganxar de cap manera, ens volen prendre el sentiment que ens hi lliga.

2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial