L’ESTIU JA ÉS A TOCAR!

L’ESTIU JA ÉS A TOCAR!

Avui deixem d’estar indignades, ja queda menys per l’estiu! Es podria dir que no ens queda temps ni per queixar-nos. Ara toca agafar forces, fer els últims deures, treballs i exàmens de cada assignatura i començar un estiu inoblidable per tots nosaltres! I aquest any, amb sort, el gaudirem sense impediments per la covid.

I bé, com anem amb el compte enrere? Pel que els professors ens han comunicat queden classes normals comptades. Només queden cinc dies per acabar les classes amb temari i per tant una miqueta avorrides. Millor repassem els horaris, perquè aquest any tenim moltíssimes sortides i projectes en les últimes setmanes. I bé, comencem pel més important. El PCT! Quines ganes teníem tots que arribés aquesta setmaneta, i pensar que serà l’última per la gent de 4t… Aquest any el PCT comença el dijous 3 de juny i acaba l’11, però per precaucions covid, es farà una miqueta diferent. Els projectes seran de classe, no ens podrem barrejar, però això no impedirà que ens ho passem genial! I l’última setmana ja estarem tots de farra! Començaran a arribar totes les sortides de fi de curs. La gent de 4t se’n va a Lloret a fer majoritàriament esports d’aigua els quatre primers dies de l’última setmana. Els de 2n aniran a Campdevànol, a fer ruta pels gorgs, activitat de bosc vertical entre d’altres activitats;  els de 3r aniran a Sant Pere Pescador a fer esports d’aigua també; i els de IFE  aniran al Camp d’aprenentatge de la Noguera.

I del que segur no ens podem oblidar és de la graduació de la gent de 4t! Que després d’aquest últim curs tan complicat ens mereixem aquesta gran festa que es celebrarà el dimarts 22 de juny. Ens veurem allà?

 

Queda poc per el PCT, ja comencem a preparar cosetes…
0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial