CRITICA A EUROVISION

CRITICA A EUROVISION

El passat dissabte, com molts de vosaltres ja sabreu, es va celebrar el festival d’Eurovisió, Espanya va participar amb una actuació amb l’artista Blas Cantó amb la cançó Voy a quedarme, quedant en la posició 24 de 26 amb tan sols sis punts, res que no poguéssim esperar d’Espanya.

 

El país guanyador va ser Itàlia, amb una espectacular actuació del grup Måneskin, tant l’energia que van transmetre, com la posada en escena que van fer, va ser el que els va fer guanyar amb 524 punts en total, 318 del públic, per davant de França i Suïssa cantant la cançó Zitti e Buoni.

 

 El cantant principal d’aquest grup es va veure envoltat en una polèmica amb França, quan el van gravar a la festa de després en una posició que semblava que estava prenent drogues. Gràcies a aquest escàndol, França va voler aprofitar-lo per desqualificar Itàlia, vist que volien optar pel primer premi. Després de tota aquesta revolta, el cantant es va fer un test de drogues voluntàriament per exculpar-se i poder conservar la primera posició ben merescuda. Posteriorment, a la xarxa social de Twitter, com a la gent li agrada molt el drama i la polèmica, se n’han aprofitat penjant indirectes i ficant llenya al foc entre aquests dos països.

 

Després d’aquesta informació, ens agradaria comentar la gran i meravellosa actuació d’Espanya, que es noti la ironia. Pensem que va sent hora de retirar-nos d’aquest concurs europeu o buscar algun altre cantant millor perquè ens representi, ja que pensem que a Espanya hi ha molts talents que ho podrien fer millor.

 

En conclusió, esperem que l’any que ve aquest festival pugui millorar i evolucionar, a més a més de descobrir nous talents i gaudir de la seva música. Per un 2022 millor i que Espanya no torni a fer el ridícul.

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial