La nova redacció de COMUNICACIÓ DE VERTIGEN

La nova redacció de COMUNICACIÓ DE VERTIGEN

Comunicació de Vertigen torna un any més amb novetats i una nova redacció plena d’il·lusió, amb propostes noves i motivadores.

Som la  Ruth i la Idaira i temin 15 anys i vivim a Cànoves, un poble molt petit. Serem les noves redactores d’aquesta revista tan xula!. Ens encarregarem de fer l’horòscop, si sempre has volgut saber si t’acompanyen els astres, no deixis de llegir la nostra secció. 

Som la Judit i la Joana, alumnes de 4t. La nostra secció se centrarà en els passatemps i en les felicitacions dels aniversaris, tant d’alumnat com del professorat. Farem un joc on hi haurà fotos d’alumnes o professors d’abans i ara, esbrinareu qui és qui?

Som la Jara Forns i la Núria Pasquet, tenim 15 anys i estudiem a l’institut Pla Marcell. Formem part dels redactors de la revista Vertigen, la millor revista que podeu llegir! Nosaltres ens encarregarem de la secció deles  xarxes socials, d’Instagram i Tik tok, serà una secció molt divertida on podreu trobar vídeos i reptes setmanals que podreu fer amb nosaltres.

Som l’Ona i l’Alexandra, les  noves redactores del consultori en el qual tothom de l’institut podrà enviar-nos els seus dubtes o neguits. Si necessiteu algun consell, nosaltres us ajudarem. Tenim moltes ganes de rebre els vostres emails a consultori.vertigen@plamarcell.net

Som l’Arturo i en Pau, ens encanta escriure i viure buscant noticies,  estem a l’últim curs de l’ESO i els nostres plans de futur són estudiar paleontologia i periodisme respectivament. Nosaltres ens encarregarem d’informar-vos sobre les notícies més interessants i recents de Cardedeu. També tractarem temes i notícies relacionades amb l’institut Pla Marcell.

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial