Coses que no sabies (o sí) de les xarxes socials!

Coses que no sabies (o sí) de les xarxes socials!

  • Sabies que el creador de Facebook estudiava a Harvard  i va tenir la gran idea de crear una app per triar la noia més guapa de la universitat. Però per culpa de la gran popularitat que va tenir Mark Zuckerberg va ser per poc expulsat, ja que era una app il·legal.
  • La foto amb més likes en Instagram pertany a un compte anomenat @world_record_egg on tenen una publicació d’un ou amb més de 55 MILIONS de likes UAUU!!!

  • Instagram va ser creat per Kevin Systrom i Mike Krieger dos informàtics, però des de 2012 pertany a Mark Zuckerberg creador de Facebook que també és propietari de Whatsapp.
  • Actualment l’emoji més utilitzat en totes les xarxes socials és aquest:  😂.   Tu també l’utilitzes, oi? No ens enganyis, la veritat és que jo gairebé mai em ric tant com perquè se’m saltin les llàgrimes, però és molt xulo.
  • Les mares amb fills menors de 5 anyets són els usuaris més actius a les xarxes socials. Sí, sí, com ho estàs llegint  jo també em vaig quedar impactada, la veritat, hauria jurat que seríem els adolescents.
  • Les xarxes socials són l’activitat més popular a internet entre els adolescents. 
1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial