UNA SALOMÉ CONTEMPORÀNIA

UNA SALOMÉ CONTEMPORÀNIA

El diumenge 10 d’octubre a les 18:00h l’ambaixada cultural de l’institut Pla Marcell vam anar a veure l’obra Salomé de la companyia la Cremosa al TAC. Aquesta obra la va escriure Oscar Wilde l’any 1893 i la va portar a escena dos anys després, això va fer que revolucionés el món del teatre d’aquells moments i es veiés com un escàndol.

La protagonista de l’obra és Salomé, personatge bíblic, que al text d’Oscar Wilde pren un protagonisme especial, agosarat i atrevit. La companyia la Cremosa en fa una adaptació encara més atrevida, amb un toc poètic i pictòric, exaltant al màxim el tema del desig, amb escenes provocadores i molt intenses. Per tant, l’element eròtic també és protagonista en bona part de l’obra.

I què destacaríem de l’obra? D’una banda el grup d’actors i actrius van fer una molt bona interpretació del cos, amb gestos i un ritme molt potents; de l’altra, vam viure escenes incòmodes per les dosis d’erotisme explícit i violència, que ens van sobtar força i ens van impactar. També el vestuari el vam trobar molt original i adequat per l’obra.

La interpretació de la companyia La cremosa va ser molt bona, van aconseguir fer aflorar moltes emocions i no ens va deixar indiferents. Des del primer fins a l’últim moment vam estar atents i atentes a tot allò que passava sobre l’escenari, destacant l’última escena amb trets que ens van fer saltar de la butaca

 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial