Arriba el PC1

Arriba el PC1

Bones lectors! com ja sabeu, s’acosta el final del primer trimestre, i amb això arriba el PC1, un projecte que es realitza a totes les hores durant mes o menys una setmana, i que a cada curs tracta d’un tema diferent. Aquest curs, serà del 9 al 22 de desembre. Si voleu saber quin serà el vostre tema, acompanyeu-me!

1r: Construïm el nostre projecte 

A primer es treballarà al voltant de la música, construint instruments de tot tipus amb materials reciclats, ja siguin de corda, percussió, o fins hi tot electrònics! Us podem assegurar que al final queden uns projectes molt treballats i divertits.

2n: Anellament científic

A segon de la ESO, ja ha realitzat el seu PC1, en el que han treballat sobre els ocells, realitzant diferents tallers i activitats (algunes a l’aire lliure!) amb la finalitat d’anellar ocells, cuidar-los i aprendre més sobre aquests animals.

 

3r: Street Art

A tercer, us divertireu creant obres artístiques al vostre gust, podeu fer un quadre, un grafit, una coreografía, o el que us passi pel cap relacionat amb l’art, al final del projecte totes les obres es presentaran a la tèxtil rase, a on podreu intercanviar opinions i votar per la millor obra.

4rt: Promou el canvi

Els de quart, realitzaran un PC1 basat en projectes socials, podrem fer molts projectes diferents, des de fer xerrades per conscienciar sobre algun tema social, fins a ajudar a alguna entitat de Cardedeu.

 

Doncs això es tot, des de Vertigen esperem que gaudiu molt del vostre PC1!

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial