El treball de síntesi

El treball de síntesi

Sóc l’Arturo Fandos, un nou alumne del Pla Marcell, vinc de l’Institut Escola Lloret de Mar.  Allà feiem un projecte similar al PC1  anomenat Treball de Síntesi.

El Treball de Síntesi és un projecte en grup que es fa cada any a final de curs. Cada any es fan els mateixos treballs, diferents per a cada curs, igual que al PC1.

A 1r curs es fa un joc de taula a partir d’una peça de fusta. La temàtica del joc és lliure, però ha d’incloure diverses targetes amb preguntes relacionades amb tot el que s’ha explicat al curs. També s’han de redactar unes instruccions detallades, en català, en castellà i en anglès.

 

Aquest és el que vaig fer amb el meu grup:

 

A 2n, donat que va haver-hi confinament a causa de la Covid-19, no vam poder fer el Treball de Síntesi, però sé que altres anys havien fet tasques lligades amb el turisme a Lloret de Mar.

 

En 3r vam fer diverses activitats relacionades amb el món laboral, especialment al municipi, com per exemple currículums, pràctiques d’entrevistes, conferències… Encara que uns quants documents eren individuals, el treball era en grup perquè havia algunes tasques que s’havien de realitzar entre diverses persones: enquestes, vídeos, etc.

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial