Com trobar la teva parella ideal?

Com trobar la teva parella ideal?

Actualment hi ha molts joves que necessiten trobar la seva parella ideal, per aquest motiu volem donar uns quants tips per aconseguir aquest gran objectiu!

 

  • Un dels tips que volem donar és trobar algú que t’interessi. Ja sigui per instagram, tik tok, a l’escola, al carrer… Alguna persona que desperti el teu interés. Aquest seria el primer pas.
  • Si tens alguna xarxa social pots posar alguna enquesta que posi opino / confeso. Amb aquesta estratègia captaràs l’atenció d’aquella persona, i si ho aconsegueixes, clicarà alguna de les dues opcions.
  • Un cop cliqui, li poses alguna frase perquè vegi que estàs interessat, com per exemple: – estic interessat en tu. Et portaries? Si veus que et segueix el rotllo, ja l’has caçat! La/El tindràs als teus peus.

  • Si per el contrari, no tens cap xarxa social, ves a la persona per la qual t’has interessat i capta el seu interès parlant amb ella amablement. Sigues simpàtic, és el més important, i ves-lo/a parlant constantment. Sobretot no siguis tímid/a, ves-lo/a coquetejant i així la conversa serà molt picant i interessant.
  • Ja has passat la part més difícil, on la persona et farà saber si està interessada o no. No t’alteris si et dones compte que no mostra interès en tu, torna a repetir aquests tips amb alguna altra persona, hi han més peixos al mar.
1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial