MESURES CÒVID DESPRÉS D’UN NADAL CARREGAT D’OMICRON

MESURES CÒVID DESPRÉS D’UN NADAL CARREGAT D’OMICRON

 

Ha arribat la tornada a les escoles després d’un Nadal molt complicat amb el virus. 

Hi ha molta gent que no està a favor de la tornada a les escoles  perquè aquest virus és molt contagiós i molta part de la població s’ha contagiat, i és per això que s’ha criticat tant al Ministeri d’Educació. Però per una  altra banda, també hi ha prou gent que està a favor de la tornada, perquè ha d’anar a treballar i no es pot fer càrrec dels seus fills.

Per tant, que passaria si el Ministeri d’Educació hagués decidit aturar la tornada a les escoles?

Molts pares s’haurien de fer-se càrrec dels seus fills, i això portaria a una aturada general, en comptes d’una aturada escolar. 

Jo crec que han fet bé en no aturar la tornada a les escoles, ja que ho han fet amb mesures còvid molt estrictes. Les mascaretes són obligatòries, i sempre ha d’haver una finestra oberta a l’aula, per ventilar. Amb aquestes mesures, i contant que la majoria dels alumnes estan vacunats, crec que no hi hauran molts problemes, i poc a poc els contagis aniran disminuint.

La veritat, es que jo implantaria una mesura que ja no es respecta dins les aules: separar les taules dels alumnes. Crec que és una de les mesures més importants i s’ha deixat de fer. Sembla una ximpleria, però només amb 50 cm de separació, es poden evitar molts contagis.

Quan acabi aquesta setmana, sortiran les estadístiques dels contagis a les aules, i aleshores es veurà si aquestes mesures han sigut útils al llarg de la setmana. 

#canaldereporters 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial