Recomanacions literàries per Sant Jordi

Recomanacions literàries per Sant Jordi

Com ja sabeu, s’acosta Sant Jordi, un bon moment per a mostrar el vostre afecte cap a la vostra parella o família en forma de rosa o de llibre.

Avui jo us donaré idees de llibres els quals podeu regalar en aquesta data, basant-me en els meus gustos i en la meva experiència com a lector.

Un escriptor que recomano molt és Albert Espinosa, a part d’escriptor, guionista, cinematogràfic, realitzant i guionitzant produccions com Polseres Vermelles.

El món groc és el seu primer llibre, en el que l’Albert explica la seva difícil infantesa des d’un punt de vista amigable i emotiu, començant pel càncer que li diagnostiquen als 13 anys, el qual supera amb un 3% de possibilitats,  i que li suposa la pèrdua de la seva cama esquerra, el seu pulmó esquerre i part del fetge. El món groc s’ha traduït a més de 30 idiomes i ha venut més de 4.000.000 d’exemplars.

Aquest crec que és el llibre perfecte per Sant Jordi, us estic parlant de “El millor d’anar és tornar” l’última novel·la de l’Albert protagonitzada per la Rosana, una dona nascuda precisament el 23 d’abril del 1971,  i que avui, 23 d’abril de 2071, fa cent anys. En aquesta època, com a recompensa per a la gent que arriba a aquesta edat, se’ls dóna el dret d’impartir el “karma artificial” una acció que consisteix a escollir a tres persones que no van rebre el seu merescut en el passat, i una d’elles, haurà de morir. Aquest karma ve acompanyat d’un altre regal, un robot de companyia amb l’aparença que la Rosana vulgui per a passar aquest dia tan especial anomenat en aquest cas Troy, un nen de tretze anys, junts recorren les rambles de Barcelona, l’illa de Menorca i l’illa d’Ischia a la recerca de la persona que rebrà el karma artificial.

Fins aquí les meves recomanacions, espero que si llegiu aquests llibres us agradin i bon Sant Jordi a tothom!

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial