Conflicte entre Gerard Piqué i un periodista

Conflicte entre Gerard Piqué i un periodista

Conflicte entre Gerard Piqué i un periodista

Héctor Blesa

Gerard Piqué, va decidir baixar-se el salari durant el llarg d’aquesta temporada, ja que el F.C.BARCELONA està passant per una mala època econòmica. 

 

Un periodista va publicar un article que desmentia a Gerard Piqué. En l’article d’aquest periodista, posava que Piqué havia mentit sobre la seva baixada de sou, i que era el jugador que més cobra del club.  Gerard Piqué va respondre a l’article del periodista, amb una captura de la seva nòmina. En comptes de cobrar 27 milions com indicava el article del periodista, posava que Piqué cobrava 2 milions.

Des del meu punt de vista, crec que hi ha periodistes amb molta audiència, que només per guanyar diners, poden arribar a publicar mentides sobre personatges públics. Això fa que aquests personatges públics tinguin una mala imatge. 

Crec que Piqué va fer bé en respondre l’article d’aquest periodista.

 

1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial