L’amor ens dona vida

L’amor ens dona vida

Avui en dia l’amor és un dels temes predominants entre el públic adolescent. Tothom està ansiós per poder experimentar aquest sentiment i sí que és veritat que pot tenir coses negatives, com hem explicat en l’article “l’amor fa fàstic”, però no tot és dolent, i els que heu tingut un amor sa i estable, ho sabeu molt bé! 

Us portem les 5 C, que son 5 requisits que s’han de tenir indispensablement per tenir una relació perfecta!

Per començar tenim la primera C, que és comunicació. Per tenir una bona relació has de saber comunicar-te amb la teva parella, expressar-li els teus sentiments en cada moment. És molt important complir aquest requisit, ja que sense comunicació, la relació estaria plena de desconfiança i d’incomoditat per la falta de coneixement dels sentiments de l’altre persona.

Seguidament tenim la segona C, que és confiança. Està una mica relacionada amb la primera, ja que la confiança és vital en una relació. Has d’intentar no desconfiar de l’altra persona i demostrar-li que no ho ha de fer amb tu. Així estem segures que tot anirà millor, i que tindreu un amor sa i sense barreres.

Anem a per la tercera C, que és connexió. Aquest requisit, el notaràs només conèixer a la teva parella. Notaràs un sentiment d’unió entre vosaltres i una fluïdesa que sorgirà sola. Si per el contrari, no notes connexió amb la teva parella, em sap greu dir-te, que no és l’indicat/da.

També és molt important la quarta C, és carinyo. Has de saber demostrar a la teva parella que l’estimes, no només amb paraules, sinó amb gestos. Dona-li dedicació i fes-la sentir estimada, així la relació estarà plena d’amor i la teva parella es sentirà millor que mai.

Per últim tenim la cinquena C, compatibilitat. Has d’intentar tenir compatibilitat en tots els aspectes, és a dir, tenir alguna cosa en comú per gaudir de plans junts i també mentalment intentar pensar igual per evitar possibles discussions. 

I fins aquí el nostre article d’amor, repassa-ho juntament amb la teva parella per veure si teniu una relació sana que compleixi tots els requisits adients!

 

#canaldereporters 

2

One thought on “L’amor ens dona vida

  1. Jo opino que l’amor es molt bonic quan trobes a la persona correcte però hi ha vegades que trobes a una persona que t’agrada però no tens aquella confiança que pots tenir amb altres persones. Per això per mi es millor tenir a algú al teu costat que estar sol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial