L’amor fa fàstic

L’amor fa fàstic

Actualment, la majoria de joves volen tenir el sentiment d’amor entre ells. Però la veritat és que l’amor és una cosa fastigosa i cursi. Sempre hi ha els típics il·luminats que s’enamoren ràpidament de qualsevol persona. Com et pots enamorar d’una persona a la qual no coneixes o no tenies cap relació amb ella. Així i tot, si ens parem a pensar, l’amor existeix? O és només un sentiment d’obsessió?

Existeixen amors tòxics, els quals ens fan veure l’amor d’una manera obsessiva, en aquest cas nosaltres no li diríem amor, li diríem obsessió.

L’amor és com el representa aquesta cantant La Zowi, on podem veure que s’està consumint pel foc d’un amor tòxic on l’home de la relació, la va tractar malament i la va deixar sense res, cosa que la va impulsar a fer una cançó que es diu Sugar Mami, on vol donar un significat del fet que ara ja no creu en l’amor i que com diu en la cançó: Te vas y me pongo pa mi, Sugar mami to los días party. No me quisiste,te olvido fácil... que si ho analitzem vol dir que ella ja no vol ser de ningú, que la van tractar malament i l’han perdut, ara només pensa amb ella i en gaudir d’una vida sense una persona que no la valori.

Penso que avui en dia l’amor s’ha tornat en un sentiment molt desconfiant per culpa de la societat on vivim, ja no s’estima amb el cor, la gent troba l’amor amb la primera persona que troben, ja sigui per internet, en espais públics…

Amb aquest article, volem donar a veure que l’amor no és tan divertit i fantàstic com la gent ensenya, i que s’han de tenir en compte les coses negatives que comporta tenir una relació.

2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial